Grå Brødrene MC

Klubben med interesse for de ældre dele...

Velkommen


Dette er en hjemmeside for Grå Brødrene MC, der er hjemmehørende i Ry mellem Skanderborg og Silkeborg, tæt ved Himmelbjerget på den jyske højderyg.

Der er måske ikke meget at læse eller se her, men denne hjemmeside er også primært tænkt som kommunikation mellem medlemmer. Det er dog håbet, at den også kan beskrive vores lille klub i både lidt tekst og billeder.

Er du GB MC medlem og ønsker at bidrage med billeder og/eller tekst f.eks. på vores opslagstavle, så registrer dig som bruger (tryk på 'registrer' linket nederst i LOGIN FORM ruden til venstre) og efterfølgende kontakt Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og giv ham dit valgte brugernavn. Så bliver du opgraderet til et medlemsbruger-login og du får adgang til kun-for-medlem områderne her på hjemmesiden.

Zero & Triumph Bonneville

De nyeste modeller for kommende sæson fra Zero Motorcycles kan ses her.

Hvorfor ikke overveje en EL-MC næste gang, selv politiet er glade for dem i Californien, check her

Hvis du forsat virkelig foretrækker en benzin MC så check her de nye Triumph modeller.

Tramontana off-road tur

Hvis engelsk ikke skræmmer dig så prøv at læs denne historie om en 1167km lang off-road tur tværs over det nordligste Spanien, næsten som en Camino tur på MC. Hvem der bare havde tid og mulighed ellers måske snare mod og hjerte til at tage afsted. Turen skulle nok fokusere lidt på Triumph nye Scrambler model Tramontana

Login

Fra kalenderen

Ingen begivenheder


GBMC - Copyright 2014